ADANA / YÜREĞİR - Çamlıbel Şehit Kamil Yelmen Anadolu Lisesi

Ayak Tenisi turnuvası

Ayak Tenisi ve Çizgi Oyunları çizildi

Mrt

Beden Eğitimi öğretmenimiz öğrencilerimizle birlikte  birlikte bahçe düzenlemesi yapıp, Voleybol sahası oluşturuyor.

Ekm

Çevre koruma ve gezi turizm kulübü yıllık plan çercevesinde etkinliklerimiz başlamıştır.

Ekm

Yaratılmışların en hayırlısı, peygamber efendimiz hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem için duygularımızı dile getirdiğimiz şu mübarek günde salat ve selam o’na olsun…

Eyl

Gözlerimizi kapayıp yalnız yaşadığımızı varsayamayız.

Ülkemizi bir çember içine alıp dünya ile ilgilenmeksizin yaşayamayız.

Tersine gelişmiş uygarlaşmış bir ulus olarak uygarlık alanının üzerinde yaşayacağız: bu yaşam ancak bilim ve fenle olur.

Bilim ve fen nerede ise oradan alacağız ve ulusun her bireyinin kafasına koyacağız. Bilim ve fen için bağ ve koşul yoktur.” Mustafa Kemal ATATÜRK, 1922

Eyl

Yüreğir İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK ve Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Necati KAMEROĞLU hocalarımıza Yeni Eğitim Öğretim yılını kutlama ziyaretinde bulunduk. Okulumuz adına yapmayı planladığımız projeler hakkında kısaca bilgilendirme yaptık ve Müdürümüze Okulumuzun futbol takımımızın formasını hediye ettik.  Müdürümüze bizlere ayırmış oldukları değerli vakitlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim yılımıza çoşku ile başladık. Öğrencilerimize yeni değişen yönetmeliklerle ilgili gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Okul Müdürü Sayın Mehmet TEZERN sınıf sınıf bilgilendirmeleri bizzat yaptı ve okulumuza yeni gelen 9.sınıf öğrenci evlatlarımıza oryantasyon eğitimi verildi.

Tüm öğretmen öğrenci ve velilerimize 2023/2024 eğtiim Öğretim ylıımızın hayırlı uğurlu keşkesiz iyi kilerle dolu geçmesi dileğimizle.

Mehmet TEZERN

Okul Müdürü

Ara

Yureğir Müftüsü sn. Dr. Süleyman Şahin okulumuz öğrencilerine yönelik konferans verdi.

Ara

Okulumuzda bilek güreşi turnuvası yapıldı.

Ara

Okulumuz öğrencileri derslerden sonra halı saha maçıyla streslerini attılar.

Ara

Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerine teknoloji gezisi düzenledik.

Kas

Yüreğir Müftüsü sn. Süleyman Şahin ve ekibi okulumuzu ziyaret ederek okul kütüphanemize kitap bağışında bulundular. Anlamlı ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederi.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı Gününde Orman Bölge Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz görüşmeler çerçevesinde Sarıçam'da öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte fidan dikimi gerçekleştirdik.