ADANA / YÜREĞİR - Çamlıbel Şehit Kamil Yelmen Anadolu Lisesi

Çamlıbel Şehit Kamil Yelmen Anadolu Lisesi

Adres
ÇAMLIBEL MAH. ZAMBAK CAD. ŞEHIT KAMIL YEMEN AND LISESI BLOK NO: 4 YÜREĞİR / ADANA
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Başarılar
Bugün atacağımız adımların gelecekteki okulun sahip olacağı başarılarını ya da başarısızlıkları oluşturacağını çok iyi bilmekteyiz. Şimdiden ortaya koyacağımız vizyon, misyon, değer ve ilkelerimiz ve de stratejik amaçlarımız, gelecekteki Çamlıbel Anadolu Lisesi’nin yüzünü ak edecektir.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Ders Başlama: 08:30 Ders Bitiş : 15:40
Kalorifer(Kömür)
İngilizce, Almanca
Ulaşım
Tem Kozan( Batı) kavşağından E5 Bağlantı yolu ile 5 dakikalık mesafede olup ; şehir içinden 165 nolu Belediye otobüsü ile okulumuzun kapısına kadar ulaşım sağlanabilmektedir.
Çamlıbel Mahallesi, Zambak Caddesi, Numara: 17 Yüreğir/ADANA
6 km