ADANA / YÜREĞİR - Çamlıbel Şehit Kamil Yelmen Anadolu Lisesi

10 Kasım'da Atamızı sevgi, rahmet ve minnetle andık.

Halk Eğitim Merkezi destekli voleybol kursumuz hafta sonları devam ediyor.

Ekm

Gezi Kulübümüzün yaptığı okul gezisiyle Adanamızın tarihi ve turistik yerleri dezavantajlı öğrencilerimize gezdirilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerimizin hazırladığı program büyük alkış topladı. Bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okul Aile Bilriği Genel Kurulumuzu velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Ekm

Codeweek haftasında okulumuz yaptığı kodlama etkinlikleriyle sertifika almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen yönetici öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Eyl

Yüreğir Şehit Samet Saraç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin BOLKAN ve diğer yöneticileri okulumuzu ziyaret etmiştir.

Nis

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sn. Murat Çelik'i ziyaret ettik.  Okulumuzda yaptığımız faaliyetler ve yeni projelerimiz hakkında bilgileri aktardığımız ziyaret çok verimli geçti. Göreve geldiği zamandan bu yana aktif çalışmalar yapan, desteklerini her daim hissettiğimiz  müdürümüze, ilgilerinden ve bize zaman ayırmasından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzun duyarlı öğretmen ve öğrencileri tarafından Dünya Otizm Farkındalık Günü için pano hazırlandı. Bu güzel çalışma için öğretmen ve öğrencilerimze teşekkür ediyoruz.

Mrt

Havaların ısınmasıyla birlikte doğa yeniden canlanıyor. Biz de baharın gelişini orman haftasıyla birleştirdik. Okulumuzun çeşitli alanlarına diktiğimiz fidanlarla hem orman haftasını hatırlatmış olduk hem de bizden sonra geleceklere daha yeşil bir okul bırakmış olduk. Öğrencilerimizin ağaçlara daha rahat ulaşabilmesi için parke yollar yaptık. Doğa dostu öğrenci ve öğretmenlerimize bu faydalı çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphaneler Haftasını hazırladığımız panoyla öğrencilerimize hatırlattık. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı panoda okumanın önemini öğrencilerimize bir kez daha vurguladık. Panonun yapımında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dünya Tiyatrolar Gününü okulumuz panosunda sunduğumuz görsellerle tüm öğrencilerimize hatırlattık. Renkli ve dikkat çekici görsellerin yanında Türk Tiyatro Tarihimizin duayenlerinin de siyah beyaz fotoğraflarının sergilendiği panomuz büyük ilgi gördü. Okulumuzun tiyatroya meraklı öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan pano için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Akademik Başarıyı Tespit ve Arttırma Projesi kapsamında okulumuzdaki tüm öğrencilerimize yönelik kazanım değerlendirme sınavı uyguladık. Sınav öncesinde öğrencilerimizin kendilerini değerlendirme ve konu tekrarı yapma fırsatı bulduğu sınav son derece verimli oldu. Sınavın hazırlanmasında ve yapılmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Mrt

21- 26 Mart tarihleri arası Orman Haftası olarak kutlanmaktadır. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bu haftaya dikkat çekmek amacıyla çeşitli faaliyetler yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

18-24 Marta denk gelen günler Yaşlılar Haftası olarak kabul edilmektedir. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz büyüklerini unutmadılar ve farkındalığı arttırmak amacıyla birtakım etkinlikler hazırladılar. Emeği olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.